Ms3 načrti za leto 2017

Pa smo tukaj, spet v novem letu. Že deveto leto od ustanovitve podjetja Ms3. In kakšni so naši plani za naprej?

Magento 2.0, oziroma boljše rečeno 2.1.x

Začeli smo z razvojem na platformi Magento 2.1.x. Mogoče se kdo sprašuje zakaj tako pozno? Preprosto, platforma je bila še preveč polna »hroščev« in ostale zalege, da bi bila dovolj stabilna za resen razvoj. Verzija 2.1 je je postala dovolj stabilna za vzpostavljanje spletnih trgovin, čeprav se težave še vedno najdejo. Ampak je prednosti toliko več kot hroščev.

SMS rešitve

Naše SMS storitve so v porastu, vsako leto naše stranke preko naših storitev pošljejo več SMS sporočil. Izrabljajo se tako za posamično obveščanje (t.i. transactional SMS), recimo ob nekem dogodku, opomniku za termin, kot tudi za masovni SMS marketing. Naša pretočnost je preko 20.000 SMS sporočil na uro.

Uporabniki so navdušeni nad učinkovitostjo SMS sporočil. Nekaj tipičnih primerov izrabe:

  • Zobozdravnik obvešča paciente en dan pred terminom, tako pacienti ne pozabijo na termin, če ne utegnejo se prenaročijo. Taka rešitev prihrani veliko časa, organizacije in v končni fazi tudi denarja. Na voljo imamo razvito integracijo smsapi – Google koledar. Kontaktirajte nas za podrobnosti
  • Managerji dostanih služb obveščajo svoje dostavljalce/kurirje, kam morajo dostaviti ali kje prevzeti pošiljko. V povezavi z različnimi CRM ali ERP programi, je rešitev hitra, preprosta in spet prihrani čas in denar.
  • Različna opozorila, opozarjanje neplačnikov, opozarjanje administratorjev strežnikov o nedelovanju storitev, itd
  • Obvestila o naročilih v spletni trgovini – kupci so radi obveščeni, da je njihovo naročilo sprejeto ali oddano na pošto – SMS je 100% dostavljen in prebran

SMS obveščanje preko smsapi.si vam prihrani veliko težav. Še ne uporabljate SMSov v vašem poslu? Kontaktirajte nas in pokazali vam bomo, kako lahko z SMS sporočili dvignete nivo vaših storitev!

WordPress spletne strani

V letu 2016 smo izdelali kar nekaj sodobnih spletnih mest na platformi WordPress, ki jo bomo seveda izrabljali še naprej. Tudi trenutno imamo v izdelavi nekaj zanimivih spletnih mest z različnimi tematikami in funkcionalnostmi, tako da nam izzivov res ne zmanjka.

V kolikor vaša spletna stran še ni prilagojena za ogled na mobilnih napravah, potem je zadnji čas, da to storite – seveda vam pri tem pomagamo mi -> klik, klik.

Torej, še eno pestro leto nas čaka. Jupi 🙂

phone

Tel.: 0590 53 901
E-mail: info@ms3.si
Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana

Kako vam lahko pomagamo?