Zaključek nakupa v enem koraku (ang. One step checkout)

V želji po čimvečji konverziji morajo spletni trgovci narediti sam nakupni proces za kupca čimbolj enostaven. Platforma Magento vsebuje v osnovi malo daljši postopek nakupa (6 korakov), zato je zelo smiselno ta postopek poenostaviti z posebnim modulom, ki združi vse korake v enega samega. S tem uporabnik vpiše le nujne podatke za nakup in mu ni treba izpolnjevati goro obrazcev. Mimogrede, o konverziji v spletnih trgovinah smo pisali tudi v računalniških novicah, klik tukaj: http://www.racunalniske-novice.com/novice/digitalni-marketing/dvig-konverzije-v-spletni-trgovini.html

Izgled original Magento obrazca je prikazan na sliki: magento_oddaja_narocila[1]

Obstajajo pa moduli, ki združijo vseh teh 6 korakov v enega, in s tem poenostavijo postopek oddaje naročila. Nekateri so brezplačni, drugi plačljivi.
Pri nas najraje uporabljamo IWD modul, dostopen na povezavi: https://www.iwdextensions.com/magento-one-step-checkout-module.html

Modul je brezplačen, potrebna pa je namestitev paketa IWD_ALL in nato še tega modula. Ponavadi so potrebne tudi manjše grafične korekture, urejanje izgleda košarice tako, da je vse skupaj v istem stilu kot celotna tema spletne trgovine.

Kako izgleda modul na vzpostavljeni spletni trgovini? Modul prikazuje naslovna slika.

Je precej bolj enostavno vse skupaj, drži? Prav tako se sproti poračunava skupen znesek naročila, glede na način plačila, način dostave ali morebitno kodo za popust.

V kolikor želite obogatiti svojo spletno trgovino s tem modulov, nas kontaktirajte:
info@ms3.si
0590 53 901

Naša ponudba:

Ms3 modul za nakup v enem koraku: 180,00 EUR z vključeno namestitvijo in do 1 ura oblikovnih popravkov.

phone

Tel.: 0590 53 901
E-mail: info@ms3.si
Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana

Kako vam lahko pomagamo?