Predstavite se svetu z zanimivo, uporabno spletno stranjo!

Izdelava spletne strani ni noben bavbav. Z našo pomočjo boste ustvarili lepo, privlačno in učinkovito spletno stran. Že imate spletno stran, pa potrebuje predelavo? Tudi vas je klik pripeljal na pravo mesto! Dandanes v času hude konkurence ni dovolj, da imate zgolj spletno stran.

Pomembno je, da jo znate redno osvežiti, da je podprta v vseh brskalnikih, da deluje pravilno na mobilnih napravah in da je vpisana v pomembne iskalnike. Naj vam pri tem pomagamo mi!

5 pametnih razlogov za izdelavo spletne strani pri MS3!

Tim internetnih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami vam po ugodnih cenah pripravimo:

 

1

NAČRT SPLETNE STRANI – temelj za uporabno&logično sestavljeno stran. Če se z izdelovanjem spletnih strani še niste srečali, nič hudega. Skupaj z vami bomo preučili, kakšno spletno stran potrebujete, kolikšen bo obseg in koliko informacij bi radi predstavili na spletu. Na podlagi tega začrtamo prve smernice za izdelavo spletne strani.

2

Privlačno & unikatno oblikovano grafično podobo (CGP). Ste se že kdaj v kakšno spletno stran enostavno zaljubili? Barve, oblike, fotografije, … vse to lahko imate tudi vi! Vsaka naša spletna stran je unikatna in izdelana posebej za naročnika. Za samo ogrodje spletne strani uporabimo kvalitetno predlogo, ki pa jo dodelamo in z vašo celostno grafično podobo naredimo privlačno spletno stran.

3

Da bo spletna stran imela vedno sveže vsebine (in vam pri tem ni treba klicati programerja) – urejevalnik vsebin WordPress. Bi radi imeli spletno stran, pa se ne spoznate kaj dosti v računalnike? Pri MS3 smo poskrbeli, da je urejanje vsebin enostavno! Uporabljamo sistem WordPress, ki je enostaven, fleksibilen in v slovenskem jeziku.

4

Vašo stran vpišemo v spletne iskalnike in oglaševalske akcije. Da bo vaša stran resnično zaživela, je potreben vpis v spletne iskalnike. Tako bo spletna stran vsem vidna, pa tudi vaše stranke jo bodo lahko našle. Da bo visoko pozicionirana, poskrbimo s pravilno izbiro ključnih besed. Za vas uredimo tudi oglaševalske kampanje preko Googla ali Faceboooka.

5

Gostovanje in vzdrževanje: dober mojster ima vse pod streho. Ker verjamemo, da nočete izgubljati svojega dragocenega časa, svojim naročnikom ponujamo tudi kvalitetno gostovanje, tako za spletno stran kot tudi za e-poštni strežnik. Ker naše gostovanje ponujamo le naročnikom spletnih strani, vam zagotavljamo maksimalno hitrost in odzivnost. Nič več sivih las zaradi nedelujoče strani – mi ukrepamo takoj.

Paketi vzdrževanja (opcijsko): preverite paketno ponudbo tukaj

phone

Tel.: 0590 53 901
E-mail: info@ms3.si
Letališka 27, 1000 Ljubljana

Kako vam lahko pomagamo?