Izdelava spletne strani

Izdelava spletne strani ni noben bavbav. Z našo pomočjo boste ustvarili lepo, privlačno in učinkovito spletno stran. Že imate spletno stran, pa potrebuje predelavo? Tudi vas je klik pripeljal na pravo mesto! Dandanes v času hude konkurence ni dovolj, da imate zgolj spletno stran.

Pomembno je, da jo znate redno osvežiti, da je podprta v vseh brskalnikih, da deluje pravilno na mobilnih napravah in da je vpisana v pomembne iskalnike. Naj vam pri tem pomagamo mi!

Naročite vašo spletno stran

phone

0590 53 901

5 pametnih razlogov za izdelavo spletne strani pri MS3!

Tim internetnih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami vam po ugodnih cenah pripravimo:

 

1

Načrtovanje spletne strani

Izdelava spletne strani se začne z načrtom, ki je temelj za uporabno in logično sestavljeno spletno stran. Če se z izdelovanjem spletnih strani še niste srečali, nič hudega. Skupaj z vami bomo preučili, kakšno spletno stran potrebujete, kolikšen bo obseg in koliko informacij bi radi predstavili na spletu. Na podlagi tega začrtamo prve smernice za izdelavo spletne strani.

2

Oblikovanje spletne strani

Privlačno & unikatno oblikovano grafično podobo (CGP). Ste se že kdaj v kakšno spletno stran enostavno zaljubili? Barve, oblike, fotografije, … vse to lahko imate tudi vi! Vsaka naša spletna stran je unikatna in izdelana posebej za naročnika. Za samo ogrodje spletne strani uporabimo kvalitetno predlogo, ki pa jo dodelamo in z vašo celostno grafično podobo naredimo privlačno spletno stran.

3

WordPress – programiranje spletne strani

Da bo spletna stran imela vedno sveže vsebine (in vam pri tem ni treba klicati programerja) – urejevalnik vsebin WordPress. Bi radi imeli izdelano spletno stran, pa se ne spoznate kaj dosti v računalnike? Pri MS3 smo poskrbeli, da je urejanje vsebin enostavno! Uporabljamo sistem WordPress, ki je enostaven, fleksibilen in v slovenskem jeziku.

4

On-site optimizacija

Vašo stran vpišemo v spletne iskalnike in po potrebi uredimo oglaševalske akcije. Da bo vaša nova spletna stran resnično zaživela, je potreben vpis v spletne iskalnike. Tako bo spletna stran vsem vidna, pa tudi vaše stranke jo bodo lahko našle. Da bo visoko pozicionirana, poskrbimo s pravilno izbiro ključnih besed. Za vas uredimo tudi oglaševalske kampanje preko Googla ali Faceboooka.a
Predpogoj za dobro pozicijo je tehnična in vsebinska optimizacija same spletne strani, za kar poskrbimo tekom projekta.

5

Vzdrževanje spletne strani

Gostovanje in vzdrževanje: dober mojster ima vse pod streho. Ker verjamemo, da nočete izgubljati svojega dragocenega časa, svojim naročnikom ponujamo tudi kvalitetno gostovanje, tako za pravkar izdelano spletno stran kot tudi za e-poštni strežnik. Ker naše gostovanje ponujamo le naročnikom spletnih strani, vam zagotavljamo maksimalno hitrost in odzivnost. Nič več sivih las zaradi nedelujoče strani – mi ukrepamo takoj.

Paketi vzdrževanja (opcijsko): preverite paketno ponudbo tukaj

phone

Tel.: 0590 53 901
E-mail: info@ms3.si
Ulica miru 21, 1000 Ljubljana

Kako vam lahko pomagamo?