WordPress spletne strani

WordPress je najbolj razširjen CMS sistem. 25% vseh spletnih strani je vzpostavljenih na sistemu WordPress , torej dejansko pokriva 1/4 spleta. Mišljenje, da je WordPress zgolj in samo “blog platforma” je zmotno. Res je, da je bil prvotni namen WordPressa ustvariti enostavno blog platformo, ampak skozi čas je platforma doživela razvoj in rast v zmogljivo platformo, ki se lahko uporabi za manjše predstavitvene spletne strani, pa tudi za večja spletna mesta in portale.

Zakaj torej izdelujemo spletne strani na platformi WordPress?

1

Ker je odprtokoden

Zato, ker hočemo, da so stvari transparentne. Ko projekt zaključimo, ste vi kot naročnik lastnik projekta, in vas nase ne “priklepamo” z različnimi “custom made” CMSi, ki delujejo pri nas in zahtevajo od vas drage naročnine. Seveda smo veseli, da sodelujemo tudi po zaključenem projektu pri podpori in vzdrževanju, da ne bo pomote.

2

Ker je enostaven in zmogljiv

WordPress je uporabniku prijazen sistem. Pri vsakem projektu se individualno potrudimo, da tudi administratorski uporabniški vmesnik prilagodimo za vas, da se hitro znajdete in imate na voljo vse tiste funkcionalnosti, ki jih potrebujete – nič več, nič manj.

3

Ker je prilagodljiv, ker obstaja nešteto tem in vtičnikov

Razvoj določenih funkcionalnosti zna biti precej časovno in finančno zahteven. Prav zaradi tega obstaja morje različnih vtičnikov za razširitev funkcionalnosti WordPressa, ter ogromno tem (tako brezplačnih kot tudi plačljivih), s katerimi lahko prilagodite izgled vašega spletnega mesta

Vabimo vas, da si ogledate naše reference: Reference spletnih strani

 

WordPress pogosta vprašanja

1.) Če je WordPress brezplačen, kako lahko stane izdelava spletne strani 1000€ in več?

WordPress kot sistem je res brezplačen, drži. Vzpostavitev WordPressa s prednastavljeno WordPress temo terja praktično par minut in par klikov.

Izdelava spletne strani za podjetje pa je obraz podjetja na spletu in definitivno ne sme dajati vtisa, da je bilo za to spletno stran porabljenih le par minut. Izdelava profesionalne spletne strani terja določene korake, več o tem smo napisali tukaj.

2.) Ali me mora biti res strah vdorov in sesutja strani, če uporabljamo odprtokodno rešitev?

Ne. V kolikor je sistem WordPress posodobljen, tako samo jedro, kot vtičniki, potem težav ne bi smelo biti. Kot pri avtomobilu, je tudi pri spletni strani pomembno vzdrževanje spletne strani.

 

phone

Tel.: 0590 53 901
E-mail: info@ms3.si
Ulica miru 21, 1000 Ljubljana

Kako vam lahko pomagamo?