Izdelava spletne trgovine

Spletna trgovina omogoča v časih interneta najhitrejšo in najcenejšo možnost vzpostavitve lastnega posla za prodajo izdelkov ali storitev. Kupcem je na voljo 24ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu. Spletna trgovina ni omejena na neko ozko območje in se ne sooča z istim problemom kot klasična, kjer je lokacija izjemnega pomena. Pri spletni trgovini je pomembna optimizacija, za kar pa tudi mi poskrbimo.

Prodaja na spletu raste iz dneva v dan, kar sporoča tudi običajnim trgovinam, da prenesejo del svojega poslovanja tudi na splet in s tem povečajo prodajo preko dodatnega prodajnega kanala.

5 razlogov za izdelavo spletne trgovine pri nas

 

1

Ker vas bomo obravnavali individualno in prisluhnili vašim željam

Pri načrtovanju spletne trgovine analiziramo vaše potrebe, preučimo konkurenco in izpostavimo vaše prednosti. Ko imate želje ali načrte, ki so se v praksi izkazale za slabe, vam bomo to iskreno povedali.

2

Ker od začetka poskrbimo za vse

Spletno trgovino načrtujemo, uredimo obliko, sprogramiramo željeno delovanje, poskrbimo za vnos produktov in morebitne integracije z zunanjimi aplikacijami, potestiramo in jo objavimo.

3

Ker imamo veliko izkušenj in smo željni novih izzivov

Skupaj imamo preko 20 človek/let izkušenj z sistemi za spletne trgovine. Prvo trgovino smo vzpostavili že daljnega leta 2004. Sledimo novim trendom, testiramo nove pristope in najboljše s pridom izrabljamo. Oglejte si našo ekipo tukaj.

4

Ker imamo prijazno in odzivno podporo

Če imate kakršnokoli vprašanje, potrebujete pomoč pri vnosu produkta ali se le želite posvetovati z nami pri izdelavi prodajne akcije, smo od 8:00 do 16:00 dosegljivi na našo podporno številko 0590 53 901, preko emaila info@ms3.si pa 24 ur na dan. Povprečni čas za odgovor je manj kot 3 ure.

5

Ker se z vzpostavitvijo spletne trgovine šele začne

Spletna trgovina potrebuje tudi podporo in vzdrževanje. Ko se projekt zaključi, se naše sodelovanje nikakor ne bo zaključilo. Pomagali vam bomo, da vaša trgovina zraste in prodaja. Po potrebi bomo dodajali funkcionalnosti in vzdrževali sistem. Ponujamo vzdrževalne pogodbe, kjer si zagotovite prioritetno obravnavo.

To je naša garancija!

Pogosta vprašanja

1.) Na kateri platformi izdelujete spletne trgovine?

Pri izdelavi spletne trgovine uporabljamo WooCommerce (razširitev platforme WordPress), ki je primeren tako za osnovne kot nekoliko zahtevnejše projekte, kjer je v ospredju spletna stran z možnostjo preprostega spletnega nakupovanja. Platforma je odprtokodna in fleksibilna.

2.) Kako je pa z vzdrževanje spletnih trgovin?

Spletna trgovina potrebuje tudi vzdrževanje, saj lahko le tako zagotovimo nemoteno poslovanje na spletu. Ves čas se izdajajo nove različice sistema. Zgodi pa se, da izide nov varnostni popravek in je potrebno kodo posodobiti iz varnostnih razlogov. S tem se izognemo neprijetnostim zaradi potencialnih vdorov in poskrbimo za hitrejše delovanje ter nove funkcionalnosti

4.) Ali lahko pridem k vam z že izdelano spletno trgovino, da nam jo vzdržujete in nadgrajujete?

Brez težav. Ravno tu se pokaže prednost odprtokodnih tehnologij in naša “kilometrina”. Pošljite nam email na info@ms3.si ali nam oddajte povpraševanje preko obrazca spodaj. Več o naši ponudbi vzdrževanja si lahko preberete tukaj.

phone

Tel.: 0590 53 901
E-mail: info@ms3.si
Ulica miru 21, 1000 Ljubljana

Kako vam lahko pomagamo?